EnglishNederlands

HBLegal

Wieby NielsBeuker

  • Profiel_HesterBos-zwart-wit
  • Profiel_HesterBos
  • HBLegal-Profiel-Wie-01

Hester Bos

Hester heeft meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoed- en internationale procespraktijk. Zij adviseert multinationals, vastgoed beleggers en andere professionele verhuurders. Daarnaast staat zij hen bij in uiteenlopende huurrechtelijke kwesties en in arbitrages. Ook treedt Hester regelmatig op als secretaris van scheidsgerechten bij het Nederlands Arbitrage Instituut.

In 2000 is Hester afgestudeerd in Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij heeft in 2007 de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrecht Advocaten afgerond. In 2013 heeft Hester de Commissarissencyclus van Nyenrode Business Universiteit voltooid.

Van december 2000 tot 2006 was Hester als advocaat verbonden aan NautaDutilh te Rotterdam. Van november 2004 tot mei 2005 was zij uitgezonden naar de arbitrage sectie van het Amerikaanse kantoor Debevoise & Plimpton te Londen. Van 2006 tot november 2010 was Hester als partner en mede oprichter verbonden aan BASE Advocaten te Rotterdam. Vervolgens heeft Hester als partner bij Legaltree te Leiden gewerkt, totdat zij besloot zich te verbreden en een overstap te maken naar het bedrijfsleven. Van november 2014 tot september 2016 heeft Hester als Head of Legal voor Koninklijke Grolsch NV (onderdeel van SABMiller) gewerkt. In die functie was zij eindverantwoordelijk voor alle juridische aangelegenheden van het bedrijf en trad zij op als adviseur van de Executive Board ter zake strategische juridische kwesties. Omdat Hester de dynamiek van de advocatuur te zeer miste heeft zij besloten om haar terugkeer te maken met HBLegal. Met passie voor haar beroep en gedreven om iedere zaak tot een goed einde te brengen staat zij cliƫnten graag bij.

Hester is lid van de Vereniging Huurrecht Advocaten en Dutch Women in Real Estate. Daarnaast vervult zij diverse nevenfuncties in de not-for profit sector.

Handcrafted by Bebel

top